Plajda 2007 [Rapid]

06 Ekim 2008, 22:23:12 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Sonuye.Com

Nüfus : 42768
    Rakım : 31244 Mesaj 2364 Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Plajda 2007 [Rapid]  (Okunma Sayısı 110 defa)
SeRGoK
SeRKaN
Süper Moderator
*

SeRKaN

« : 03 Temmuz 2008, 23:01:16 »

Çocuk tiyatrosunda oyunculuk yapan Ali (Sarp Apak) ve Can ( Gürgen Öz) aynı evde yaşayan ve geçim sıkıntısı çeken iki kankadır. En büyük hayalleri iyi birer oyuncu olup sinema filmlerinde yer almaktır. Ama piyasada tek tanıdıkları kişi casting işleri yapan menajerleri Ceyda (Tuğçe Ersoy) 'dır. Ali ve Can günün birinde davetli olmadıkları bir film tanıtım partisine giderler. Amaçları 'Plajda' isminde bir gençlik filmi çeken ünlü yönetmen Kemal Engin'e kendilerini göstermektir. Ama filmdeki tüm roller ayarlanmıştır ve sadece iki çirkin kadın oyuncuya ihitiyaç vardır. Aradıklarını bulamayan ikili parti çıkışı otoparkta bir anda mafya hesaplaşmasının ortasına düşerler. Paçayı zor da olsa sıyıran Ali ve Can eve gelince çatışmanın TV haberlerine konu olduğunu görürler. Hem polis hem de mafya görgü tanığı ikiliyi aramaktadır. Menajerlerine yakarıp yalvaran ikili kadın kılığına girerek film ekibine dahil olurlar. Çılgın yönetmen onları görünce bu enteresan kızlara bayılır. Bu arada filmin başrol oyuncusu Zeynep Nehir' (Tuba Ünsal) le tanışan Can ona aşık olur. Kadın kılığıyla Zeynep'in kankası haline gelen Can, ondan aldığı bilgilerden yararlanarak erkek kılığında güzel oyuncunun kalbini fetheder. Bir yandan filmin çekimleri devam ederken bir yandan da mafya çekimin yapıldığı otele gelir. Ve işler tamamen karışıp birbirine girer...

rapidshare
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
part.1

part.2

part.3

part.4

part.5

part.6

part.7

« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 20:10:05 Gönderen: sergok » Logged

SeRKaN

Yasal Uyarı:
Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.

Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.sonuye.com
ve kendi şahıslarımız ve sitemizde reklamı ya da banner'i bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir
.
bersekant
Çaylak Üye
*

« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2008, 20:33:28 »

arkadaşım sinema çekimmi bu
SeRGoK
SeRKaN
Süper Moderator
*

SeRKaN

« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 20:49:16 »

hayır arkadaşım sinema cekimi olsaydı yazardım.

SeRKaN

Yasal Uyarı:
Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır.

Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
www.sonuye.com
ve kendi şahıslarımız ve sitemizde reklamı ya da banner'i bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir
.
ibokozan
İzinli Yönetici
Onur Üyesi
*

« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 22:10:27 »

ya allah aşkına sarp apaka bi bakarmısınız. dikkatli bakmasaydım kim bu kız dicektim Cheesy Cheesy Cheesy ellerine sağlık sergok +rep

BÜTÜN ALBÜM İSTEKLERİNİZ ALINIR

moderatör başvuru masası

AQUA BARBİE GİRL (HİÇ ESKİMEYEN ŞARKI)

değerli üyelerimiz tekrar görüşene dek hepinize elveda. sizleri çok seviyorum.

o şimdi üniversiteli
SeRGoK
SeRKaN
Süper Moderator
*

SeRKaN

« Yanıtla #4 : 04 Temmuz 2008, 22:17:39 »

teşekkürler ibo.

SeRKaN

Yasal Uyarı:

www.sonuye.com
.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.098 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu