cep telefonu icin guvenlik kodu ( for nokia )
guvenlik kodunu unutanlar uzulmesin.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yapadresinde telefonunuzun imei numarasini girip, telefonunuz icin master guvenlik kodunu generate edebilirsiniz.
imei numarasina nokia marka telefonlarda *#06# yaparak ulasabilirsiniz.
sadece nokia telefonlar icin gecerlidir.
Bir tane daha..
*#7370# Symbian isletim sistemli tum nokia cep telefonlarina format atar.Gguvenlik kodunuzu girmeniz gerekiyor.Bilmiyorsanız yukarıdaki adresten master guvenlik kodunu generate edin onu girin telefonunuz formatlanir.
Motorola SmartPhone Windows Mobile MPX200, 220 Model Motorola Cep Telefonlarının Şimdiye Dek Keşfedilmemiş gizli bir hilesi bulundu.
Avea sim kart’lı hattınızdan arandığınız zaman,
(arayan kişinin kullandığı hat ne olduğu fark etmez) telefonu açmadan sadece tek yönlü karşıdaki sesleri duyabiliyorsunuz.
Bu şekilde karşıdaki kişi de smartphone kullanıyor ise telefonunuzu bir telsiz gibi bedava kullanabilirsiniz.
Bu açık sadece Avea için geçerlidir. Diğer hatlarda işe yaramaz.
ßu esnada zil sesini minimum düzeyde tutmanız, sesleri kaliteli şekilde duymanız açısından iyi olacaktır.
java telefonlarda örneğin 7210, 6610 vb. telefonlarda bulunan bounce adlı oyunda ölmek istemiyorsanız oyunu açtıktan sonra 787898 ’u tuşlayın ve son levele gelinceye kadar yada sıkılıncaya kadar oyunun tadını çıkarın
Hafıza Rahatlatma
Telefondaki ramin yükünü hafifletmek için menü tuşuna basılı tutup çıkan menüdeki uygulamaların hepsinden sadece telefon ikonu kalana kadar, kendi çıkış komutlarıyla (back exit vs.) veya "c" tuşuyla çıkın.
bundan sonrada açtığınız menülerden kırmızı tuşla çıkmak yerine bu şekilde çıkarsanız yetersiz hafıza gibi hatalarla karşılaşmazsınız
Operatör Logosunu Silmek
S60 Serisi İçin
Bir file manager ile (seleq, fexplorer vs. ) ; Aşağıdaki dizinlere geçin .
c>system>apps>phone klasörü vardır, onu tamamen silip telefonuzu yeniden başlatın ..
Bir programla logolarınızı silmek, yönetmek ve düzenlemek istiyorsanız, program için tıklayınız.. Bu linkteki;
OpLogoMan: Logo yöneticisi, logolarınızı oluşturun, kaldırın, düzenleyin. programıdır.
Eski nokia modellerinde; *#67705646# tuslamanız yeterli oluyor ( hepsinde değil )
Diğer marka ve modellerde Operatörünüzden "L0" kodu ile logo isteyebilirsiniz en son çare olarak bu şekilde silebiliyorsunuz
Nokıa 6600 7610 gibi telefonlarda
*3arama tuşu ve açma tuşuna aynı anda basarsanız telefonunuz otamatik olarak format atar
ve telefon hafızasındaki herseyi siler hafıza kartına dokunmaz
ben bu iki modelde denedim diğer modelleri bilmiyorum
ama formattan sonra hafıza kartınızın şifresini bilin yoksa verileri formattan sonra göremezsiniz