mucurlu38
Banned
ÖLÜM SESSİZLİĞİ 4
|
 |
« : 24 Mart 2008, 13:59:53 » |
|
İSTEKLERİNİZİ YAZINIZ SANATCI İSMİNİ VE PARCASINI LÜTFEN YAZIN YETER
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 11:54:24 Gönderen: mucurlu38 »
|
|
 Yasal Uyarı: Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.chipmp3.com ve kendi şahıslarımız ve sitemizde reklamı ya da banner'i bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir.
|
|
|
vd79
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2008, 16:46:56 » |
|
All that she wants müziğinin coverını bulabilir misin. Metro fm de sıkça çalıyor. şimdiden teşekkür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucurlu38
Banned
ÖLÜM SESSİZLİĞİ 4
|
 |
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2008, 19:01:57 » |
|
All that she wants Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapbumu?
|
|
|
|
|
|
 Yasal Uyarı: Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalar her sanatçının kendi isimleriyle tescil edilmiş eserlerinin dijital kopyalarıdır.Bu dosyalar size tanıtım amaçlı sunulmaktadır. Müzik dosyalarını bilgisayarınız da 24 saatten fazla tutmanız T.C. yasalarına göre suç sayılır. Bu tür bir yasal işlem de Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.chipmp3.com ve kendi şahıslarımız ve sitemizde reklamı ya da banner'i bulunan diğer siteler bu duyurunun yayınlanmasını takiben sorumluluk kabul etmeyecektir.
|
|
|
vd79
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2008, 17:18:58 » |
|
bu şarkının coverı çıkmış. metro fm de dinledim erkek sanatçı söylüyor adını hatırlamıyorum. ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peace_man
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : 28 Mart 2008, 16:22:46 » |
|
usher caught up
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucurlu38
Banned
ÖLÜM SESSİZLİĞİ 4
|
 |
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2008, 17:37:38 » |
|
YERİNE GETİRİLENLER USHER-CAUGHT UPLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapİYİ DİNLEMELER
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lucky_
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2008, 19:54:46 » |
|
dekodizayn diye bi program var.onda çalan hareketli bir yabancı müzik.bulana şimdiden helal olsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mucurlu38
Banned
ÖLÜM SESSİZLİĞİ 4
|
 |
« Yanıtla #7 : 29 Mart 2008, 19:58:11 » |
|
programları izlemediğim için bilmiyorum ama en kısa zamanda bulurum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dante007
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Mart 2008, 00:37:47 » |
|
bana linkteki şarkınınfull versiyonu lazım  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap YERİNE GETİRİLENLER Holly Dolly - Dolly Song (parçanın ismi) Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap İYİ DİNLEMELER ÇOK TEŞŞEKKÜRLER MUCURLU..EMEĞİNE SAĞLIIIK :alkış
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 22:23:39 Gönderen: dante007 »
|
|
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
|
|
|
salim
Site Üyesi

Bozkurt Salim
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Mart 2008, 18:05:15 » |
|
Ebru Seçer Unutamadım Şarkısını bulurmusunuz bana Size zahmetgüzel kardeşim yabancı mp3 istek yeri burası bilgine
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 19:02:06 Gönderen: mucurlu38 »
|
|
Hayatta pek çok insanla karşılaşırsın. Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz bırakır.
|
|
|
dante007
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Mart 2008, 22:57:29 » |
|
MUCURLU 1. dakikanın 52. saniyesinde başlayan orkstralı müziği bulabilecekmisin...  Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap01.52 de başlayan çok sesli orkestralı müziği bilen vardır işallah şimdiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
SEVGİ VE SAYGILARIMLA.....
|
|
|
gurkangur900
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2008, 14:35:30 » |
|
ben cumartesi günü metro fm de akşam saat 23 te başlıyan dj mert hakan ın çaldığı müzikleri istiyorum ama bir türlü bulamıyorum bulursan minnettar kalırım
yabancı mı Türk mü kardeş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2008, 16:42:56 Gönderen: mucurlu38 »
|
|
|
|
|
gurkangur900
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2008, 17:15:15 » |
|
yabancı kardeşim dance müzikler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irfan.61
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Nisan 2008, 13:58:04 » |
|
BRİTNEY SPEARS-PİECE OF ME ve bulunup bulunmaması önemli olmayan aynı parçanın remixi yani PİECE OF ME REMİX şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fatihay
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #14 : 20 Nisan 2008, 23:40:43 » |
|
kardeşim 70-80-90 lı yıllara ait yabancı rock şarkı yada album arıyorum şimdiden tesekkürler :alkış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leonard
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : 29 Nisan 2008, 08:51:40 » |
|
bir ricam olacak kardeşim sanatçı adı ya da şarkı adı yok maalesef genel bi istekte bulunacağım bilmiyorum olur mu? olmasa da canın sağolsun kardeş. YUNANCA SLOW PARÇALAR arıyorum. teşekkürler  sitemizde mevcuttur.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 11:35:49 Gönderen: mucurlu38 »
|
|
aslolan hayattır...
|
|
|
mucurlu38
Banned
ÖLÜM SESSİZLİĞİ 4
|
 |
« Yanıtla #16 : 29 Nisan 2008, 15:17:11 » |
|
en kısa zamanda bulacagım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tramuny
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : 02 Mayıs 2008, 22:08:57 » |
|
ROMAS ADLI MELODİ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uzunmahir
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : 03 Mayıs 2008, 07:50:42 » |
|
step up 2 filminin müzüklerini bulabilirmisin kardeş sana zahmet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soulaxe
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #19 : 04 Mayıs 2008, 20:49:07 » |
|
romas adlı melodi?
melodi için yanlış yerdesin burası yabancı mp3.ama bulmaya calışacagım
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2008, 20:52:59 Gönderen: mucurlu38 »
|
|
|
|
|
VirtuE
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #20 : 20 Haziran 2008, 21:25:30 » |
|
"Dum ba doodly" diye bir şarkı arıyorum ne şarkıcı adını nede mp3 adını biliyorum içinde geçen söz sadece bu parça hareketli yardımcı olursanız sevinirim ismini söyleseniz yeterli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pilot5
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #21 : 24 Haziran 2008, 22:07:51 » |
|
ice ice baby şarkısını arıyorum bulursanız sevinirim tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trshooter
Çaylak Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2008, 16:33:22 » |
|
Meşhur magazin programlarında falan çıkıyo begin begin you.. die bi şarkı bulabilirmisinz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
handeyener
ALEWERSON
Site Müdavimi

NEYİM VAR Kİ RAPTEN GARİ
|
 |
« Yanıtla #23 : 19 Ağustos 2008, 19:45:32 » |
|
BU MU KARDEŞ Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trshooter
Çaylak Üye
|